In Barendrecht werd zaterdag 1 september bij de waterpolovereniging ZPB H&L Productions de 14de editie van het Gerard van de Burg bedrijventoernooi afgewerkt.

In het Inge de Bruijn Sportfondsenbad werden de hele middag leuke en sportieve wedstrijden afgewerkt, tussendoor was er ruimte voor wat netwerken en na al die inspanning was er een BBQ en een feestavond.

Ronald Duijvestijn van Gebr. Duijvestijn werd beste speler van het toernooi mede door het maken van 14 treffers.

Het winnende team van Fortuna Frutos

 Beste keeper was dit jaar Patrick Gerritsen van Cryotrans, Hoofdman Roodzant werd onder leiding van captain Lennart van de Heuvel 2de en Fortuna Frutos werd de uiteindelijke winnaar van het toernooi.

Ronald Duijvenstijn - Beste Speler

Lennart van den Heuvel (captain) van runner-up Hoofdman Roodzant

Op de derde plaats eindigde Nootenboom Sport onder de bezielende leiding van Dick Nootenboom.

De gehele dag hebben tientallen vrijwilligers meegewerkt aan een onvergetelijke dag, speciale dank gaat uit naar het BBQ team onder leiding van Rob van Neutegem, Marco Slobbe en Sander van der Made.

De muzikale omlijsting werd mogelijk gemaakt door Eduard en Tim van Steenhuijsen.

Rest ons om namens ZPB dank uit te spreken aan de hulp en medewerking van Sportfondsenbad Barendrecht!! In 1 woord… klasse!

Vele deelnemers en uiteraard de club ZPB H&L Productions kijken nu al uit naar de 15de editie van dit fantastische evenement.