Zaterdag 27 oktober 2012, speelde ZPB H&L Productions, haar competitiewedstrijd in de hoofdklasse, in het zwembad De Planeet in Haarlem. Tegenstander was de damesformatie van ZV Haerlem.

Na de tweede spelperiode moest de geblesseerde keepster Debby Willemsz afhaken. Werd
vervangen door speelster Guadelupe Lopez Caridad en in de vierde periode door Cyntha Schouten.

ZPB H&L Productions scoorde vooral in de eerste periode er lustig op los. Aan het einde van
die periode was het uiteindelijk 1 – 7 voor ZPB H&L Productions. De tegenaanval en de goede oplossingen voor het fysieke spel van de Haarlemse formatie werden werkelijk meesterlijk opgelost. Vooral de eerste twee spelperiodes had de Haarlemse damesclub eigenlijk niets in te brengen. In de derde periode probeerde zij nog iets meer fysieker te spelen en kwam ZPB mede door de keepers wissel een klein beetje in gevaar. De vierde periode was weer geheel voor de Barendrechters.

De periodestanden:
7 – 1, 12 – 3, 14 – 7 en de eindstand 17 – 8.

Heren

De heren van ZPB &L Productions beleefden een mindere avond in Borculo. De Barendrechters kwamen er tegen BZC Schuurman eigenlijk van seconde één niet aan te pas en kon geen moment hopen op een goede uitslag. Nadat de mannen uit de Randstad fysiek wat feller gingen spelen en knokten voor elke bal kon er nog enigszins meegedaan worden, maar het slotakkoord was wederom voor de thuisploeg uit Borculo. Het vizier van ZPB kan daarom direct op komend weekend, als MNC Dordrecht weer op bezoek komt. Dit maal voor de competitie.