29 december hadden 6 teams (EG1, DG2, CJ1, CM1, BM1 en BJ1) van ZPB een toernooi in Eindhoven.
EG1 begon in de eerste wedstrijd niet zo sterk en het scheelde ook maar weinig of we hadden deze wedstrijd niet gelijk gespeeld maar verloren. Daarna begonnen de dames te draaien en werd iedere wedstrijd gewonnen. De halve finale speelde we tegen Mechelen, de meiden hadden er zin in en sloten een uitstekende wedstrijd af met winst.

In de finale wachtte ons Kempvis (hoe is het toch mogelijk), maar eerlijk is eerlijk de wedstrijd was spannend. In de loop van de wedstrijd begonnen toch een paar meiden die ook al met de DG2 mee speelde toch wat vermoeidheid te tonen. Maar goed deze wedstrijd eindigde in een gelijk spel en dan zou je denken dat er een verlenging is, nee, er is op dit toernooi een regel dat het team die het laatste doelpunt scoort de wedstrijd wint. Dus jammer, dat zijn de regels. We zijn 2e geworden met een gelijk spel, dat bied in ieder geval perspectief als de meiden fit zijn. Ontzettend goed gespeeld meiden.

Alle uitslagen:
BJ1 ​2e plaats
BM1​ 5e plaats
CM1 ​1e plaats
CJ1​ 12e plaats
DG2​ 15e plaats
EG1 2e plaats