Op het Waterpologala 2012, wat gisteren zaterdag 5 januari 2013 in De Reehorst te Ede werd gehouden, is de 18 jarige keepster Debby Willemsz van ZPB H&L Productions, gekozen tot Talent van het jaar 2012. Ze liet hierbij Maud Megens (Widex GZC Donk) en Hanneke Slagter (ZVL) achter zich. Na vorig jaar nog Club van het Jaar te zijn geworden, valt ZPB H&L Productions dus wederom in de prijzen op het Nationale Waterpologala. Debby, gefeliciteerd!

Via allerlei Nationale jeugdteams en Europese kampioenschappen is dit Barendrechts keepers talent nu ook gekozen in de A-selectie om zich voor te bereiden voor de wedstrijden welke door Nederland in de World Leaque gespeeld gaan worden.

Op woensdag 23 januari 2013, speelt Nederland tegen Italië voor de Worldleague in het AquaRijn zwembad te Alphen a/d Rijn. Een grote schare supporters vertrekt met de bus om 18.00 uur vanaf het Inge de Bruijn zwembad te Barendrecht. Aanvang wedstrijd is om 20.00 uur. De supporters zullen gekleed zijn in de blauw/witte kleuren van ZPB H&L Productions.

3 Replies to “DEBBY WILLEMSZ GEKROOND TOT TALENT VAN HET JAAR”

  1. NAJA TERECHT….Ze had natuurlijk ook de speelster vh jaar prijs moeten winnen!!!
    Volgend jaar dan maar!

Comments are closed.