Lieve ZPB’ers,

Gisteren, woensdag 23 januari, om 21:00 was het dan zo ver. Mijn debuut in het Nederlands team, in Nederland, tegen de Europees Kampioen ItaliĆ«. Moeilijk zou het zeker worden, maar met een hele volle, gezellige, enthousiaste bus met vele ZPB supporters was ik er helemaal klaar voor. Natuurlijk ben ik in het zwembad niet echt bezig met de tribune. Een warming-up en concentreren op de wedstrijd is dan het belangrijkste. De synchroon zwemmers gingen beginnen en daarna werden we voorgesteld. Nummer 1, Debby Willemsz. Heel ZPB ontplofte! Super gaaf! Iedereen ging uit z’n dak, was zo enthousiast en dan moest de wedstrijd nog beginnen. Heel goed begonnen we niet aan de wedstrijd. Mijn debuut had ik anders gedroomd. Gelukkig is mijn grootste droom tot nu toe uitgekomen: In het doel liggen, in het Nederlands team. Nu de volgende stappen naar Rio 2016. 2016 is nog ver dat weet ik ook, vele uren in het water zal ik nog door moeten brengen om een goede constante keepster te worden. Dus nog vele stappen maar RIO 2016 is mijn droom en die gaat zeker uitkomen!
Heel erg bedankt voor de support gister, ik vond het heel erg leuk en heb er zeker ook van genoten! Nog even een extra dank voor Gert-Jan Slobbe, die een hele bus vol heeft gekregen naar Alphen aan de Rijn. Geweldig!
Liefs, Debby

2 Replies to ““Nummer 1, Debby Willemsz. Heel ZPB ontplofte! Super gaaf!””

  1. We vonden het fantastisch dat we erbij konden zijn.
    We zijn super trots op je!
    Liefs van Patirick, Manon en Joy.

Comments are closed.