Brandenburg – ZPB H&L Productions (heren): 8-13 (2-3, 3-4, 1-2, 2-4). Goals ZPB: Michael de Kreek 4, Guus van Yperen 2, Mike van Duinen 2, Oscar Visser, Matthijs de Bruijn, Sam van den Burg, Jaap Zwetsloot, Maurice Dentro.

Brandenburg – ZPB H&L Productions (dames): 12-14 (2-4, 3-3, 3-3, 4-4). Goals ZPB: Doelpuntenmakers voor ZPB: Cyntha Schouten 4, Laura van de Graaf​ 3, Karin den Hoedt 2, Manouk van Neutegem 2, Marina van de Werf, Daphné van Zijl en Lindsay Bouma.

ZPB H&L Productions knokt zich langs Brandenburg

Zaterdag 26 januari 2013, speelden de dames van ZPB H&L Productions in Combibad “Brandenburg” in Bilthoven tegen de dames van Brandenburg.
De gehele wedstrijd aan de positieve zijde in de wedstrijd knokte de dames weer eens ouderwets naar een verdiende winst.

Vooral de jongste leden van de groep deden het zaterdagavond erg goed. Met Laura van de Graaf voorop kwamen de jeugdige speelsters als Nicky van Neutegem en Manouk van Neutegem voortreffelijk tot hun recht. Geweldig om te zien hoe de jongste leden van de damesselectie steeds meer groeien in dit o zo jonge team van de Barendrechtse formatie.

Ook de geblesseerde keepster Debby Willemsz werd goed vervangen door Wendy van de Bok. De keepster van het tweede team van ZPB H&L Productions deed het verdienstelijk.

ZPB H&L Productions nam direct aan het begin van de wedstrijd het voortouw. Met snelle uitvallen en een gedegen verdediging werd de Bilthovense ploeg aan banden gelegd. Aan het einde van de eerste periode stond ZPB H&L Productions met 2 tegen 4 op voorsprong. De doelpunten werden gemaakt door Karin den Hoedt, Marina van de Werf, Lindsay Bouma en Cyntha Schouten. De klap die ZPB H&L Productions in de tweede periode uitdeelde was voor Brandenburg uiteindelijk de genadeklap. Via Laura van de Graaf, Cyntha Schouten en Daphné van Zijl was de stand aan het einde van die periode 5 tegen 7. Die genade klap was bij een stand van 2 tegen 7 bereikt. Brandenburg probeerde met veel fysiek geweld bij te blijven. Maar door gewoon het eigen spel te blijven spelen werd heel langzaam duidelijk dat ZPB H&L Productions de wedstrijd naar zich toe trok. In de derde periode scoorden Laura van de Graaf, Cyntha Schouten en Manouk van Neutegem. Stand 7 – 10.

Spanning en sensatie in de vierde periode. Via 8 – 11, 8 – 12 kwam uiteindelijk de stand 11 tegen 12 op de borden. Maar ook weer 11 – 13 en ook 12 – 13. Laura van de Graaf strafte een geweldige fout in de verdediging van Brandenburg uiteindelijk af en liet de eindstand 12 tegen 14 noteren. Dit heeft ZPB H&L Productions nog maar weinig laten zien. Zo veel geweld kunnen ontlopen, zoveel rust kunnen brengen in de verdediging maar zeker ook met het uitspelen van zo’n beladen wedstrijd.

Steeds meer groeit dit team naar een hoger doel. Wat gaat er in de toekomst nog meer gebeuren in de groei van dit zo jeugdige waterpoloteam van ZPB H&L Productions?

Nog steeds geblesseerd of niet aanwezig in dit team: Angela Schmeding (werk), Eline Antonissen (blessure) en Debby Willemsz (blessure)