PSV ‘Rots-Vast’ Eindhoven – ZPB/H&L Productions 2-15 (Dames Hoofdklasse)
Periodestanden: 1-6, 0-3, 1-2, 0-4
Doelpunten PSV: Sofie Kampshof en Merel Semeijn.
Doelpunten ZPB: Karin den Hoedt 4, Daphné van Zijl 4, Guadelupe Lopez Caridad 2, Laura van de Graaf, Ashley Bouma, Cyntha Schouten, Nicky van Neutegem en Isa van de Windt.

AZ&PC – ZPB H&L Productions 10-6 (Heren Hoofdklasse)
Periodestanden: 2-1, 4-1, 2-2, 2-2
Goals ZPB: Jaap Zwetsloot 2, Mike van Duinen, Sam van den Burg, Maurice Dentro en Koen Vogel.

Zaterdag 23 februari 2013, speelden de dames van ZPB H&L Productions in het Pieter van de Hoogenband zwembad te Eindhoven, tegen de dames van PSV uit Eindhoven. In een sterk verjongd waterpoloteam speelde ZPB H&L Productions een goede wedstrijd tegen PSV in Eindhoven. Die sterke verjonging is door de jarenlange inzet van Jakline de Bruijn één van de grote pijlers waar ZPB H&L Productions op drijft. Onderleiding van Jakline de Bruijn, inderdaad de tweelingzus van Inge, is een grote schare jonge waterpolomeisjes opgeleid waar de vereniging nog lang van kan gaan genieten.

Zaterdag speelde Daisy Schoenmakers en Isa de Windt beiden amper 14 jaar mee met dames1. Met een paar opdrachten speelden de girls een goede wedstrijd in de hoofdklasse waterpolo van de KNZB. Isa de Windt scoorde zelfs met haar verkeerde hand nog een goal wat alleen maar verder onderschrijft waar ZPB H&L Productions in de toekomst naar toe kan groeien. Via een 1 – 0 achterstand werd door doelpunten van 3 keer Daphné van Zijl en twee keer Karin den Hoedt met daarbij ook nog een goal van Cyntha Schouten een 1 – 6 stand bereikt aan het einde van de eerste periode van de wedstrijd. Ashley Bouma, Nicky van Neutegem en Isa van de Windt bepaalde de 1 tegen 9 stand halverwege de wedstrijd. De wedstrijd was toen allang gespeeld.

PSV was gewoon te zwak om het ZPB H&L Productions ook maar enigszins moeilijk te maken. Vooral de Barendrechtse verdediging was te sterk. Daarnaast waren de snelle uitvallen via Laura van de Graaf, Karin den Hoedt en Daphné van Zijl een groot pluspunt voor de Barendrechtse ploeg. Aan het einde van de derde periode was het 2 tegen 11 terwijl de wedstrijd werd beëindigd met een stand van 2 voor PSV en 15 doelpunten voor ZPB H&L Productions. Met negen punten voorsprong op de nummer 7 lijkt ZPB H&L Productions een knap resultaat te gaan halen in de landelijke waterpoloklasse.