Zonder aanvoerdster Marina van de Werf, gebroken pols, werden de dames van ZPB H&L Productions volledig weggespeeld door de Zaandamse formatie van De Zaan. Zaterdag 9 maart 2013 speelde ZPB H&L Productions in zwembad De Slag te Zaandam een zwakke wedstrijd.

Tactisch had de coach van De Zaan zijn zaakjes goed voor elkaar. Zeker de eerste twee perioden waren voor de Zaanse ploeg. De stand was toen al opgelopen tot 6 tegen 0. De coach van ZPB H&L Productions probeerde te redden wat er te redden viel. Hij dacht aan het onderlinge resultaat als we gelijk gaan eindigen aan het einde van de competitie. Wilde perse dat de Barendrechtse ploeg ging scoren. Om juist zo boven de tegenstandsters te gaan eindigen.

In de derde periode werd er door beide partijen niet gescoord. Nog steeds was De Zaan de bovenliggende partij. Nog steeds waren zij het die de boventoon voerden.

In de vierde periode scoorde de Zaanse toch als eerste. Het verschil mocht geen vier zijn ivm het onderlinge resultaat.

De 7 tegen 1 werd uiteindelijk gescoord door Cyntha Schouten die het als midvoor zwaar had. Lupi Lopez Caridad scoorde zowel 7-2 als de 7-3 uit eindelijk werd de 7 tegen 4 door Eline Antonissen gescoord. Soms zijn er van die wedstrijden die we snel moeten vergeten Dit was er zo één. Alles wat maar fout kon gaan ging fout. Ieder pass, ieder onderschepping ieder overtal ieder schot ging tegen de paal, lat of werd keurig geblokt. ZPB H&L Productions staat weer met beide benen op de grond.

ZV De Zaan – ZPB H&L Productions 7-4 (4-0, 2-0, 0-0, 1-4). Goals ZPB: Lupi Lopez Caridad 2, Cyntha Schouten en Eline Antonissen.