Na een prima zesde plaats in de competitie met een aantal keer nét geen stunt is het nu voor de Dames tijd voor Play-offs. Polar Bears is als nummer 3 in de competitie de tegenstander van de dames en we gaan gelijk door, want dit weekend zijn de wedstrijden al!

Vanavond gaat ZPB op bezoek in Ede, waar om 20:15 uur het eerste fluitsignaal klinkt. Morgen (zaterdag) zijn de rollen omgedraaid en komt Polar Bears naar Barendrecht. Je bent bij deze van harte uitgenodigd! De wedstrijd start om 18:45 uur in het Inge de Bruijn Sportfondsenbad. Is de stunt in de maak?! Een eventuele derde wedstrijd is op zondag in Ede.

Let op: Dames 2 speelt zaterdag om 16:15 uur ook in Barendrecht en vecht voor de allerlaatste kans voor lijfsbehoud. Bij winst op Brandenburg is alles nog mogelijk en moeten de concurrenten ook per se winnen, dus een volle tribune zou erg welkom zijn!

Tot dan!

Programma in Barendrecht:
Zaterdag – Dames 2 vs. Brandenburg (16:15u) en Dames 1 vs. Polar Bears (18:45u)
Woensdag – Heren 1 vs. AZC (21:15u)