De Taxi Bakker Runners hebben vrijdagavond 3 mei in het kader van de Roparun, een spectaculaire sponsoractie gehouden in het Inge De Bruijn Sportfondsenbad in Barendrecht.
Om 18.10 gingen 18 jongelui van ZPB H&L Productions het water in om zoveel mogelijk banen te zwemmen. Deelnemers van de Taxi Bakker runners stonden aan de rand van het zwembad om alle gezwommen banen nauwkeurig te noteren. En dat waren er heel wat!

Veel ouders waren meegekomen om hun kinderen aan te moedigen en met een leuk muziekje op de achtergrond, heerste er een gezellige sfeer. Misschien dat de meivakantie er de oorzaak van was dat er wat minder deelnemers waren maar de geweldige prestaties van de aanwezige deelnemers maakte een hoop goed.

De deelnemers van het sponsorzwemmen kregen daarna een waterpoloclinic van speelsters uit dames 1 van ZPB H&L Productions. Tijdens deze clinic gaven de speelsters, die op het hoogste niveau acteren, tips en trucs aan de deelnemers.

Bijzondere dank gaat uit naar het Inge de Bruijn sportfondsenbad, Transportbedrijf Groenenboom en alle deelnemers en begeleiders van ZPB H&L Productions.

Jongelui wat hebben jullie super veel banen gezwommen voor het goede doel. Als al het geld van deze sponsoractie binnen is, zal er, dank zij jullie, een behoorlijk bedrag op de rekening van de Roparun bijgeschreven worden.

De Roparun zal dit jaar voor de Taxi Bakker runners tijdens het pinksterweekend weer starten vanuit Hamburg en eindigen op de Coolsingel in Roterdam.

Voor uitgebreide info www.taxibakkerrunners.nl of www.roparun.nl.