Zoals u  wellicht al te horen heeft gekregen wordt er vanaf dit jaar van alle leden verwacht clubdiensten te verrichten. Clubdiensten zijn diverse werkzaamheden die voor het functioneren van de club noodzakelijk zijn, bijvoorbeeld jurytafeldienst bij het waterpolo en klokken bij zwemwedstrijden.

Clubdiensten zijn niet te verrichten door leden jonger dan 15 jaar. Daarom moeten ook ouders zich inzetten. U kunt zich opgeven voor een klokkerscursus voor het zwemmen, of de W-cursus voor het waterpolo, maar u kunt zich ook opgeven als barvrijwilliger.

Als barvrijwilliger helpt u dan een paar uurtjes per jaar mee achter de bar of in de keuken. Zeker tijdens zwemwedstrijden, maar ook tijdens bekerwedstrijden of toernooien van de waterpolo komen we regelmatig vrijwilligers achter de bar en in de keuken tekort. Ook als barvrijwilliger dient u in het bezit te zijn van een certificaat. Dit certificaat is eenvoudig via internet te behalen.

Op  richard [at] robertbroekers [dot] nl kunt u zich aanmelden als barvrijwilliger. U krijgt dan de informatie over het behalen van het certificaat toegestuurd.
De Barcommissie