Beste leden van ZPB H&L Productions,

Elke waterpolowedstrijd wordt geleid door één of twee scheidsrechters die de waterpoloregels handhaven en de wedstrijd tot een goed einde brengen. Veel van deze wedstrijden worden geleid door onze clubscheidsrechters. Elke club is verplicht om een minimaal aantal scheidsrechters te hebben. Lukt dit niet, moet je als club teams terugtrekken. Het komt erop neer dat je per ingeschreven team in het district ook een scheidsrechter moet leveren. Dus 7 teams ingeschreven is ook 7 scheidsrechters aanleveren.

Nu is het zo dat bij ZPB de scheidsrechters momenteel wat schaars zijn en er VOOR VRIJDAG 7 JUNI vier nieuwe namen opgegeven moeten worden voor de cursus Scheidsrechter.  Je fluit als clubscheidsrechter enkel thuiswedstrijden en je helpt de club hier dus enorm mee. We willen namelijk absoluut geen teams terugtrekken!

De cursus scheidsrechter zal in september plaatsvinden. Bijkomend voordeel van het zijn van scheidsrechter is dat je flinke korting op je contributie krijgt en het blad Waterpolo.nl Magazine gratis op je deurmat verschijnt.

Bij de jongens onder de 19 hebben al één of twee mannen aangegeven dit te willen doen voor de club. Sluit jij ook aan? Zou top zijn! We horen het graag van je. Je kan mailen naar zpbwpsec [at] hotmail [dot] com.

De Waterpolocommissie