ZOMER-VISVOER (15 juli) met o.a. landskampioen ZPB H&L Productions A-jeugd

‘T  IS ZOMER, dus zijn er tijdelijk geen uitzendingen van het programma Sportcafé (het enige café waar aandacht wordt geschonken). Daarom presenteert Jos Vis tot en met 26 augustus elke maandagavond het programma ZOMER-VISVOER.

Maandag 15 juli ontvangt Jos in de studio tussen 21.00 en 22.00 uur Johan de Ruiter en André Bezemer. Johan was de afgelopen drie jaar teammanager van vv Smitshoek 1 en Adré was tien jaar actief bij vv Smitshoek in de functie van leider en assistent trainer. Beiden zijn na afloop van het seizoen gestopt. Jos wil natuurlijk met hen terugkijken op hun “carrière” bij vv Smitshoek en natuurlijk horen waarom ze afscheid hebben genomen. Om 22.00 uur zal de studio van Exxact FM helemaal worden gevuld met de A-jeugd van ZPB H&L Productions. Zij werden kort geleden landskampioen, nadat ze eerder ook al de KNZB-beker hadden gewonnen. Alle reden voor Jos om de spelers van het succesvolle team aan u voor te stellen, maar natuurlijk ook de trainers en begeleiders. Daarnaast veel info over allerlei onderwerpen, zoals sport, cultuur en evenementen, de actualiteit en veel muziek uit eigen platenkast de zogenaamde. “vissound”.

Dit tijdelijke zomerprogramma is iedere maandag van 21.00 en 23.00 uur te beluisteren op Exxact FM radio (106.4 in de ether en 105.9 op de kabel) en helpt u op informatieve en muzikale wijze de zomer door.

JOS OP DONDERDAG (18 juli)

Tussen 21.00 en 22.00 uur is er weer een zogenaamde. “Jos op Donderdag sessie”. Jos Vis ontvangt de “BACON BROTHERS”.  Coen en Michiel Spek zijn de Bacon Brothers. Ze spelen muziek variërend van rock tot funk, blues, reggae, 60’s, 70’s en 80’s. Zij traden  in 2011 op bij het 13e Gerard v.d. Burg toernooi van ZPB H&L Produtions. In december 2011 gaven zij een spetteren optreden op het Houten Hok Podium 2011 in Heerjansdam.   Jos zal het populaire duo aan u voorstellen en uiteraard zullen ze live in de studio een aantal nummers uit het repertoire spelen, in een ruim 35 minuten durend miniconcert.

Tussen 22.00 en 23.00 uur ontvangt presentator Jos Vis de winnaar van schrijfwedstrijd die de bibliotheek van Barendrecht had uitgeschreven in het kader van de Maand van het Spannende Boek,  te weten Johan Poel. De opdracht was het schrijven van een kort verhaal, dat door andere schrijvers kon worden afgemaakt. De geboren Barendrechter is docent Frans en columnist. In 2004 kwam van hem de bundel ‘De regen of de drup’ uit, waarvan 600 exemplaren werden verkocht.

De uitzending is 18 juli te beluisteren op Exxact FM radio (106.4 in de ether, 105.9 op de kabel en ook via internet: www.exxactfm.nl).