Op zaterdag 7 september werd in het Inge de Bruijn Sportfondsenbad te Barendrecht de 15de editie gehouden van het Gerard van den Burg bedrijventoernooi. In een gezellige ambiance werden de wedstrijden gespeeld en na de kruisfinales werd het een zinderende finale tussen Gebroeders Duijvestijn en Sportfondsenbad Barendrecht. Uitslag: 3-2.

Topscoorder van het toernooi werd Ronald Duijvestijn met 16 doelpunten. Beste keepster van het toernooi was Marielle Faber van Sportfondsen. Nicole Donkervoort (eigenaresse van Pearl Opticien) en speelster van het gelegenheidsteam Motorclub Lust werd gekozen tot speelster van het toernooi. Na het toernooi werd er genoten van een heerlijke BBQ en aansluitend een meer dan gezellige feestavond.Op naar de 16de editie!!

DE FOTO’S STAAN OP HTTP://WWW.FACEBOOK.NL/ZPBARENDRECHT