Beste ZPB-ers,Ik schrijf als deelnemer aan het zogenaamde “Rondje Noordereiland” dat deze zomer – zaterdag 24 augustus, laat in de middag – voor de vijfde keer plaats vindt en waarvan ik weet dat het evenement het moeilijk heeft. Er zijn tot nu toe niet zoveel inschrijvingen, mede omdat de bekendheid van het evenement te wensen overlaat. Ikzelf vind het een hartstikke mooi idee: wat is er nu Rotterdamser dan om het Noordereiland heen zwemmen met een groep zwemliefhebbers?! Ik kan me voorstellen dat ZPB leden heeft die er ook zo tegenaan kijken en die graag voorafgaand aan de zwem- en polotrainingen van het komende seizoen mee zouden doen. 3 kilometer is de perfecte afstand: de echte zwemmers kunnen het zonder extra training aan. Anderen kunnen ervoor trainen en het dan ook netjes halen. De kosten zijn 75 euro per deelnemer (voor de estafette variant, 2*1,5km is er een aangepaste deal). Voor dat geld wordt een veilig en mooi evenement gecreeerd (zie ook de sfeerbeelden op de website¬†rotterdamswim.com). Voor de late inschrijvers is er nu een t-shirt actie: breng een vriend, collega, familielid of teamgenoot aan als zwemmer en verdien een gratis speciaal ontworpen t-shirt!

Zou ik namens organisator Erik van Loon misschien mogen vragen deze boodschap (met attachment) onder de leden en via de website te verspreiden? Met de deelname van de zwemmers en poloers van ZPB kan de traditie van dit bijzondere evenement zeker in stand gehouden worden!!

Hartelijk dank en met vriendelijke groet,

Koen Stapelbroek (tevens vader van twee nieuwe ZPB-E/F-jes..)