[Bericht van Waterpolouitslagen.nl, voormalig Kring Utrecht]

Het dreigt te verdwijnen… Na 10 jaar stopte de website van de Kring Utrecht en daardoor ook de overzichten van de waterpolo uitslagen. Door deze service was de website van de Kring Utrecht enorm populair en vele websites van de verenigingen hadden een directe koppeling naar deze uitslagen.

Natuurlijk is er nog de website van de KNZB, maar uit ervaring weten wij, dat die niet optimaal is. Men had een duidelijke voorkeur voor de Kring Utrecht.

Hoe kan je ons steunen?
Wij (Gijs en Fred) willen deze service wel voortzetten, maar vragen van jullie ons financieel te gaan steunen. We willen de hele website niet volhangen met popups , bewegende plaatjes met sponsoren of berichten met advertenties. Dat is een manier om onze investering te kunnen bekostigen, maar dat heeft niet onze voorkeur. Om deze nieuwe website te ontwikkelen en volgend jaar mogelijk door te kunnen gaan… moeten we gaan investeren. We denken ook aan een app voor de mobiele telefoon, maar alleen als we dit kunnen bekostigen en door kunnen gaan.

Daarom willen wij een bijdrage vragen van de bezoekers. Noem het een soort “crowd-funding” of een vrijwillige donatie. Help ons om deze service te kunnen gaan / blijven leveren en maak minimaal € 2,50 over op het rekeningnummer 1214.36.810 t.n.v. Admin4Sport te Odijk o.v.v. Uitslagen Waterpolo. Want we willen nog 10 jaar door gaan met de snelste en beste website.

Gijs en Fred