Fysiotherapie Rotterdam is vanaf 2012 een samenwerkingspartner van ZPB. Leden van ZPB kunnen met al hun blessures bij de fysiotherapeuten van fysiotherapie Rotterdam terecht voor behandeling en/of een persoonlijke advies. We streven ernaar om leden van ZPB zo spoedig mogelijk te zien na hun aanmelding. Ook voor niet-sport gerelateerde klachten zijn de leden van ZPB van harte welkom.

Een sporter van ZPB dient zich voor het spreekuur aan te melden. Dit kan op volgende manieren:

mail: secretariaat [at] fysiotherapierotterdam [dot] nl

telefonisch
Barendrecht: 0180 – 64 64 18
Rotterdam: 010-4860978

Wanneer iemand zich wil aanmelden zijn de volgende gegevens belangrijk:
– klacht (enkele woorden)
– naam en geboortedatum
– BSN nummer
– telefoonnummer en indien mogelijk e-mailadres
– locatie spreek uur: Carnisselande. Dit gezien het feit dat er op maandag ook spreekuur word gehouden in locatie Welnesselande, om verwarring te voorkomen.

Elke maandag is er spreekuur in Carnisselande in het Inge de Bruin Zwembad. Dit spreekuur is van 18:00 tot 20:00. De leden van ZPB kunnen zich hiervoor aanmelden via ons telefoonnummer of even binnenlopen om te kijken of er plek is (afspraak maken heeft de voorkeur om zeker te zijn van een plek). Er wordt een 20 minuten rooster gehanteerd. Afspraken kunnen dan gemaakt worden om 18:00, 18:20, 18:40 etc. tot 20:00 uur.

We hopen op een mooie samenwerking tussen Fysiotherapie Rotterdam en ZPB.
Met vriendelijke groet,

Pieter van Campenhout
Fysiotherapie Rotterdam