Anke Jacobs, keepster van het nationaal zevental van Zuid Afrika, zal komend seizoen uitkomen in de waterpolo Eredivisie voor ZPB H&L Productions uit Barendrecht. De 26 jarige doelverdedigster heeft afgelopen zomer nog tussen de palen gelegen op het WK waterpolo in Barcelona waar de eerste contacten zijn gelegd. De afgelopen periode is er uitvoerig overleg geweest waarbij zowel het bestuur als de trainerstaf van de club vandaag met trotst kan melden dat het visum voor de nieuwe aanwinst van de club is afgegeven. Anke zal reeds volgende week haar eerste training met bijwonen en is hiermee ruim op tijd om bij de eerste wedstrijd van dit seizoen het doel van de Barendrechtse topclub te verdedigen. Het bestuur laat weten trots te zijn op deze aanwinst en op de hulp die diverse leden hebben geboden om deze overstap voor Anke haalbaar te maken.

Voor Anke gaat hiermee een wens, om in een van ’s werelds beste waterpolocompetities uit te kunnen komen, in vervulling. De afgestudeerd sportlerares is een prima versterking van de selectie. Ze is zeer gemotiveerd om komend seizoen met ZPB H&L Productions wederom de strijd aan te gaan en om te gaan stunten tegen te geijkte top 4 in het Nederlands dames waterpolo. De club heeft met haar komst een gemotiveerde en ervaren speelster toegevoegd aan de zeer gedreven en talentvolle selectie. Zowel de speelsters en de staf van de damesselectie evenals het bestuur kijken uit naar haar komst en zien komend seizoen met alle vertrouwen tegemoet