Het jurytafelrooster voor de eerste maanden (tot en met oktober) van het nieuwe seizoen is gemaakt. Klik op Waterpolo > Juryrooster voor het document of ga naar https://zpb.nl/index.php/waterpolo/jurytafel/ om direct naar de pagina te gaan. Zet de keren dat jij moet direct in je agenda! Kan je niet. Zorg dan ZELF tijdig voor een vervanger!

LET OP!!!!!!

Voor de komende competitie zijn er behoorlijk wat spelregelwijzigingen.

Ook voor de jurytafel is er een belangrijke wijziging m.b.t. de 30 seconden regel.

In het geval van gelijktijdige uitsluiting van spelers van de verschillende ploegen, worden beide spelers voor 20 sec uitgesloten, de 30 seconden klok wordt niet teruggezet en het spel wordt hervat met een vrije worp voor de ploeg welke op het laatste moment het balbezit had.

Indien geen van de ploegen balbezit had op het moment van de uitsluitingen wordt de 30 seconden klok teruggezet en wordt de wedstrijd hervat met een neutrale inworp.