Afgelopen zaterdag was er een instuif georganiseerd voor de jongste jeugd van ZPB.

De middag begon met de F-jes. Deze grote groep traint op woensdag en vrijdag maar speelt nog geen competitie. Om het spel te leren wordt er geregeld aan minipolotoernooien meegedaan. Maar de groep F-jes bij ZPB is zo groot dat er zelfs onderlinge wedstrijden mogelijk zijn! Er werd gespeeld op een diep en ondiep veld en er werd weer veel lol gemaakt en bijgeleerd over het spelletje waterpolo.

Ook werden er bij deze groep de eerste certificaten uitgedeeld na het succesvol uitvoeren van de Basisvaardigheden Zwemmen en Waterpolo. Deze kinderen kunnen nu door naar het volgende niveau. Allemaal gefeliciteerd en veel plezier bij jullie nieuwe trainingsgroepen!

certificaat

 

Daarna was het de beurt aan de E en D teams van ZPB. Voor hun was een circuit training georganiseerd waar op verschillende stations diverse vaardigheden werd geoefend.
De vaste trainingsstaf kreeg deze middag hulp van speelster en spelers van dames 1 en heren 1! De top van ZPB lag in het water om de jongste jeugd de juiste tips te geven en trucs te leren. Mooi was te zien hoe enthousiast dames en heren 1 waren om hĂșn team tijdens de wedstrijdjes te laten scoren.

Al met al een topdag die in een volgende vakantieperiode zeker een vervolg krijgt!

E D wedstrijdjes