De zomer is ten einde, de herfst heeft zich al duidelijk laten zien. De tijd voor gezellig spelletjes spelen is dus weer gekomen. Daarom zijn jullie allemaal uitgenodigd om gezellig te komen puibquizen op vrijdag 22 november aanstaande.

Vanaf 19:30 wordt uw kennis weer afgezet tegen de kennis van de andere teams gedurende de gezelligste quiz bij de gezelligste club van Nederland.

Wij hopen natuurlijk op de gezelligheid van Team Maui, de PubChicks, Beauty & Brains, Je Driem Tiem, Feco 1,2 en 3, De Diva’s, Mavo 5, De Betweters, De Maxima’s, Het Nationale Archief, de Simpele Zielen, Grijs en Wijs en alle andere gezellige teams.

Poster November

Dus de komende tijd weer de krant spellen, Wikipedia uit je hoofd leren, geen journaal overslaan en niets vergeten om zoveel mogelijk punten te scoren op 22 november.

Natuurlijk zijn er bij deze gezellige quiz ook weer mooie prijzen te winnen.

Zegt het voort, zegt het voort!

Kauwgum

Vlees