-Update –

Op maandag 2 december vindt de Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats in ons clubhuis. We starten om 19.00 uur met een inloopuur voor degenen die specifieke vragen hebben over de financiën of zich kandidaat willen stellen voor de functie van voorzitter.

De algemene ledenvergadering is van 20.00-22.00 uur. Dit keer anders dan anders. Het eerste uur zal het bestuur traditietrouw verslag doen van de gang van zaken binnen de vereniging. Het tweede uur gaan we in 3 groepen aan de slag met een concrete opdracht.

Tijdens de vorige ALV in juni 2013 hebben we met elkaar afgesproken dat we ons gezamenlijk zouden inzetten om de stijgende kosten het hoofd te kunnen bieden. Dit kan het bestuur niet alleen. Daarom gaan we in een interactieve sessie met elkaar ideeën genereren en plannen maken om extra geld voor onze vereniging te realiseren. We doen dit aan de hand van 3 thema’s: exploitatie clubhuis, acquisitie sponsoren en ludieke acties. Laat je gedachten alvast de vrije loop…… wij zijn heel erg benieuwd naar jouw ideeën.

Wil je voorafgaand aan de ALV de documenten ontvangen die we gaan bespreken? Laat dit dan weten via bestuur [at] zpb [dot] nl en we mailen je de documenten de week voor de ALV.

Klik hier voor de agenda.

We zien je graag op 2 december!