Op maandag 16 december aanstaande ontvangt Jos Vis in KERSTCAFÉ de volgende 20 gasten:
– Henny de Widt (Schietver. De Vrijheid Barendrecht)
– Janus van Peenen (vv Heerjansdam)
– Michel Meijer (ZPB H&L Productions)
– Piet Prins (The Flying Shuttle)
– Rowan Huijgen (GV Barendrecht)
– Wim van der Hoek (CBV Binnenland)
– Frank Ummels (FCC Barendrecht)
– Dominique Campman (TV Smitshoek)
– Martin Seltenrijch (BVV Barendrecht)
– Willem Booij (KV Vitesse)
– Marius de Been (SAVOSA)
– Leen Nobels (cav Energie)
– Wim Riegman (HC Barendrecht)
– Freek Bras( Biljartvereniging Vriendekring)
– Jelte van Kammen/Martin Roos (vv Smitshoek)
– Martijn van den Berg (CVV Spirit)
– Giel Verkamman/Harry Spermon (TV Barendrecht)

en

– Stephanie ter Borg (wethouder sportzaken)

Met hen wordt gesproken over het Sportjaar 2013. Het programma wordt muzikaal omlijst door het barendrechtse POPKOOR: J2SING. Deze speciale uitzending wordt “LIVE” uitgezonden vanuit het clubgebouw van TennisVereniging Barendrecht (op sportpark “Ziedewij”). De uitzending is van 20.00 en 23.00 uur en te beluisteren op Exxact FM radio (106.4 ether/105.9 kabel of www.exxactfm.nl). Iedereen is van harte welkom bij deze “live” radio uitzending. Het clubgebouw van Tennis Vereniging Barendrecht is vanaf 19.30 uur geopend.

Tevens zal onze voorzitter Michel Meijer daar de nominaties vanuit ZPB voor Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Sporttalent (M/V), Meest belovende sportploeg, Senioren sporter, Sportvrijwilliger en Sportbestuurder van Barendrecht voor het Barendrechtse Sportgala overhandigen aan Jos Vis. Mocht je suggesties hebben mail deze dan voor 15 december naar prcommunicatie [at] zpb [dot] nl.