Net voor de winterstop stond er nog een dubbelweekend in de agenda voor de heren van ZPB. Zaterdag uit in Ede moest er gestreden worden tegen de mannen van Polar Bears. ZPB, dat nipt verloren had tegen Polar Bears in de beker, begon goed aan de wedstrijd. De ploegen waren gelijkwaardig aan elkaar tot de rust. Het was de derde periode waarin ZPB het uit de handen liet glippen. De kansen werden gemist en aan de andere kant wist Polar Bears wel de kansen te benutten. De wedstrijd eindigde met een stand van 16-6 in het voordeel van de beren.

Zondag kon ZPB revanche nemen op AZC na de domper in het begin van het seizoen. De heren uit Barendrecht waren gebrand om de wedstrijd te winnen. AZC en ZPB zijn zeer aan elkaar gewaagde teams, dit kwam dan ook meteen naar voren in het spel. Het ging heel de wedstrijd gelijk op, met uitstekend keeperswerk van beide sluitposten. Halverwege was de stand 5-6 in het voordeel van de mannen uit Alphen. Vlak na rust wisten de Zpb’ers het al snel gelijk te trekken door een goed schot van Maurice Dentro. Zpb kwam zelfs in de laatste periode nog twee keer op een voorsprong door goals van Sam van de Burg en Michael de Kreek. Toch wist AZC telkens gelijk te maken door optimaal te profiteren van kleine foutjes aan de kant van de Barendrechters. Toen AZC anderhalve minuut voor het eind op voorsprong kwam wisten de mannen van ZPB dat ze alles moest geven. Drie grote kansen uit meerdere manmeers kwamen er voor de gelijkmaker. De mannen uit Barendrecht lieten deze kansen onnodig liggen en verloren de wedstrijd met 11-12.

Polar Bears – ZPB H&L Productions 16-6
Periodestanden: 3-2, 3-0, 6-2, 4-2
Doelpunten ZPB: Oscar Visser 3, Kevin van Baarle, Matthijs de Bruijn en Wietse van Heukelum.

ZPB – AZC
Periodestanden: 2-3, 3-3 ,3-3, 3-3
Doelpunten ZPB: Sam van de Burg 3, Kevin van Baarle 3, Michael de Kreek 2, Quint Gerdes, Wietse van Heukelem en Maurice Dentro