-UPDATE-
Door terugtrekken van regioteams en de verplichte verplaatsing van bondswedstrijden zijn er in de maanden januari en februari een aantal tijdswijzigingen doorgevoerd om alle wedstrijden te laten aansluiten. Hierbij het nieuwe rooster. Er staan nog een aantal wedstrijden in aanvraag bij de KNZB.

Verdere communicatie omtrent de jurytafels zal gewoon via Diane Meijer lopen.
-UPDATE-

Het jurytafelrooster voor de eerste 2 maanden van 2014 staat online. Klik op Waterpolo > Juryrooster voor het document of ga naar http://zpb.nl/index.php/waterpolo/jurytafel/ om direct naar de pagina te gaan. Kijk gelijk wanneer je aan de beurt bent en zet de keren dat jij moet direct in je agenda! Kan je niet. Zorg dan ZELF tijdig voor een vervanger!

Tegenwoordig staan de tegenstanders al in het systeem. Alleen de capnummers, coaches en eventueel spelers die er niet tussen staan moeten nog worden ingevoerd. Zorg dat je tijdens de wedstrijd een lijst vraagt met de teamopgave voor de volgende wedstrijd en voer deze zo spoedig mogelijk in, zodat deze klaarstaat voor de volgende jurytafel. Dit is noodzakelijk omdat er anders te veel vertraging wordt opgelopen bij de aansluitende wedstrijd. Alleen voor Dames 1, 2 en Heren 1, 2 staan ze er niet standaard in. Deze probeer altijd op voor hand te krijgen en in de computer te zetten. Vraag voorafgaand aan de wedstrijd altijd aan het desbetreffende team of deze nog klopt!!!