In het kader van de clubdiensten stellen wij alle leden (en de ouders van leden onder de 16 jaar) graag in de gelegenheid tot het volgen van een W-cursus. Daarnaast wordt er ook getracht een cursus tot scheidsrechter in Barendrecht te organiseren. Voor beide cursussen is de minimum leeftijd 16 jaar.

W-Cursus
In overleg met topscheidsrechter Rob van Neutegem worden er bij voldoende deelname twee W-cursussen georganiseerd in ons clubhuis. Eén cursus wordt gegeven op de woensdagavond en één cursus op de zaterdagochtend. De cursus bestaat uit 4 avonden/ochtenden van ca. 2.5 uur waarvan de 4e en laatste avond/ochtend het examen wordt afgenomen.

Ontvangst op de woensdagavonden is om 18.45 uur, op de zaterdagochtenden 8.45 uur.

Cursus op woensdagavond:
19 februari                         19.00 – 21.30 uur             Start cursus
26 februari                         19.00 – 21.30 uur
5 maart                                19.00 – 21.30 uur
12 maart                              19.00 – 21.30 uur             Examenavond

Cursus op zaterdagochtend:
1 maart                9.00 – 11.30 uur               Start cursus
8 maart                9.00 – 11.30 uur
15 maart              9.00 – 11.30 uur
22 maart             9.00 – 11.30 uur               Examenochtend

Aangezien de organisatie van de cursus tijd vraagt en de voorgestelde data  al dichtbij liggen, verzoeken wij je zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk voor 1 februari 2014 te reageren. Je kunt je inschrijven of meer informatie opvragen via waterpolocommissie [at] zpb [dot] nl.

Scheidsrechter cursus
De organisatie hiervoor is in handen van Jos van der Donk. Aangezien voor het volgen van een scheidsrechter cursus een W-tje verplicht is, zal deze na de hierboven genoemde W-cursus gegeven worden.

Er zijn momenteel 6 ZPB leden, die zich hebben opgegeven voor de scheidsrechter cursus. Er moeten echter 10 kandidaten zijn om de cursus in Barendrecht te mogen organiseren. Jos van der Donk kan jullie alle informatie geven omtrent hetgeen er van een scheidsrechter verwacht wordt.

Heb je interesse voor de scheidsrechterscursus neem dan contact op met Jos joozek [at] live [dot] nl