Rob Noordzij nam dit weekeinde als enige Nederlandse (para)triatleet deel aan het een wintertriathlon in Salzburg, Oostenrijk. Hij deed dit met succes want onze Rob heeft ook daar de gouden plak omgehangen gekregen. Voor Rob was deze wintertriathlon er eentje in de voorbereiding op het WK wintertriathlon in Cogne, Italiƫ waarvoor hij geselecteerd is. Dit WK zal plaatsvinden op 15 februari aanstaande.

wintri-14-01

Rob Noordzij bij de Wintertriathlon in Salzburg, Oostenrijk

Dat is echter nog niet alles want Rob is ook nog eens genomineerd voor de titel Senioren Sporter van het jaar 2013 in de gemeente Barendrecht. De fantastische prestaties die hij het afgelopen jaar over heel de wereld geleverd heeft zijn ook opgemerkt op het Barendrechtse gemeentehuis.

Gefeliciteerd met deze nominatie Rob en veel succes in Italiƫ volgende maand!