Op 7 februari is het jaarlijkse Sportgala van de Gemeente Barendrecht. Inmiddels beginnen we er aan gewend te raken, maar toch blijft het bijzonder, er zijn genomineerden van ZPB H&L Productions! De A-jeugd (AJ1) is genomineerd als Meest Veelbelovende Sportploeg van het Jaar voornamelijk door de glansrijke NK-titel van afgelopen zomer. Veel jongens van deze ploeg spelen momenteel in het 1e.

De tweede nominatie staat op naam van Rob Noordzij. Hij is genomineerd voor de titel Seniorensporter van het Jaar. Deze veteraan blijft maar prijzen pakken en gaat binnenkort naar Italiƫ voor de WK Wintertriathlon (lees hier meer). Rob reist voor zijn passie de hele wereld af en kan nog altijd mee met de beste jonge jongens. Wellicht krijgt Rob in het gemeentehuis net dat ene duwtje in de rug om in Italiƫ goud te pakken?

Als derde nominatie mag Michel Meijer afreizen naar het centrum van Barendrecht. Michel kan namelijk Sportbestuurder van het Jaar worden. Als Voorzitter van ZPB H&L Productions gaat Michel het stokje overgeven, maar is een mooie beloning voor zijn harde werk absoluut op zijn plaats.

Het gaat dus weer een mooie avond worden in het Gemeentehuis. Kom jij onze sporthelden aanmoedigen?