Afgelopen zaterdag was het weer druk  in het zwemwater van het Inge de Bruijn Sportfondsenbad! Deze, helaas voor de kids, laatste zaterdag van de voorjaarsvakantie stond in het teken van een extra training voor de F, E en D-jeugd.

De F-jes hebben tijdens hun training de basistechnieken verfijnd en in het diepe en ondiepe mini-polo gespeeld.

Voor de E’tjes en F’jes stond er een andere uitdaging op het programma. Waar zij normaal training hebben van de vaste trainers en coaches waren de trainingen nu in handen van John van den Burg die op zijn beurt weer geassisteerd werd door spelers en speelsters van ZPB Dames 1 en Heren 1 (en natuurlijk de vaste trainers).

Verandering van spijs doet eten! Dat bleek. Alle aanwezige kinderen kwamen met rode konen het water uit na deze intensieve en leerzame trainingen vol tips, tricks en nieuwe inzichten. Wel in de praktijk brengen hè?!

Hieronder een aantal foto’s van de training van de D’tjes van afgelopen zaterdag.

DSC_5069 DSC_5071 DSC_5080 DSC_5082 DSC_5088 DSC_5100 DSC_5117 DSC_5132

John, Oscar, Matthijs,  Laura, Karin & Cyntha namens alle kinderen hartstikke bedankt voor de toffe trainingen van zaterdag en tot een volgende keer!