ZPB H&L Productions mag zich weer een aantal geschoolde Jurytafeltoppers rijker noemen. In de afgelopen weken is er op de woensdagavond weer een cursus gehouden om de leden van onze vereniging klaar te stomen voor het administratieve werk achter de jurytafel. Twaalf leden hebben zich onderworpen aan een laatste test en de groep kan zich op gaan maken voor wedstrijden achter de tafel.

Onze Hoofdklassescheidsrechter Rob van Neutegem heeft de spelers door de regels heen geleid en is tevens op de zaterdagochtend een tweede groep bezig om het felbegeerde Weetje te halen. Gefeliciteerd voor de nieuwe aanwinsten en succes voor de personen voor wie het tentamen nog komen gaat!

Marga Peters
Arjan van Leeuwen
Jan Rene Schoonebeek
Arjan Engelen
Hilda Kruidhof
John den Boer
Rob Godee
Frans van de Haterd
Frank Warner
Ed Waarts