Wellicht heb je het spandoek al in het zwembad zien hangen. Sinds kort is Digisource uit Barendrecht sponsor van ZPB!

Digisource – Automatisering, systeembeheer en ICT: van Cloud tot telefonie

Zorgeloos automatiseren: daar staan wij voor bij Digisource. Of het nu gaat om het beheer van uw ICT-omgeving , de inrichting van uw eigen cloud , de verbindingen waarmee u uw netwerken benadert of de telefonielijnen die u gebruikt; wij begrijpen dat uw systemen 24/7 beschikbaar moeten zijn voor u en uw medewerkers. Daarom is Digisource uw digitale bron voor al deze uitdagingen, zodat u dankzij onze totaaloplossingen geen omkijken heeft naar uw automatisering.

Dankzij ruim vijftien jaar ervaring in automatisering en remote beheer, biedt Digisource talrijke opdrachtgevers de kans om te profiteren van de meest efficiënte technologie.

Met betaalbare totaaloplossingen op het gebied van systeembeheer, connectiviteit, cloud oplossingen, VoIP en telefonie stellen wij honderden gebruikers in staat om overal ter wereld met het grootst mogelijke comfort te werken. Digisource, uw digitale Bron.
Meer weten over automatiseren? Bel onze vestiging in Barendrecht op 088 3 444 777