Per seizoen 2014-2015 zal clubman John van den Burg de nieuwe hoofdtrainer zijn van ZPB H&L Productions heren 1. Van den Burg (54) is al jaren aan de club verbonden en is als verregaand gediplomeerd trainer erg gekwalificeerd voor deze nieuwe uitdaging. De laatste jaren is John actief als coach van heren 2 en bekleedt hij vele rollen in de jeugd van ZPB H&L Productions. Zo had hij een aandeel in de kampioensploeg van A1 vorig seizoen (de winnaar van de Ben Planjer Trofee) en heeft hij bij WOC Hollandse Delta taken verricht in de talentontwikkeling van spelers in de regio Rotterdam.

John van den Burg

Van den Burg zal in de dagelijkse leiding bijgestaan worden door oud-topspeler Remko Hofman, die ook al assistent was van scheidend trainer Arnold Nonnekes. Nonnekes zal aan het einde van het seizoen stoppen als hoofdtrainer bij ZPB H&L Productions en zich in een andere, nog nader te bepalen, rol in blijven zetten voor de club. Wij danken Arnold Nonnekes voor zijn inzet als hoofdtrainer van de Herenselectie!Met John van den Burg en Remko Hofman zal de club verder bouwen aan de reeds ingeslagen weg onder Nonnekes. Hierin zal het verder bouwen aan het jonge en talentvolle team centraal staan. Met dit team wil ZPB H&L Productions binnen enkele jaren tot een stabiele ploeg in de Eredivisie Waterpolo behoren.