Beste supporters van ZPB,Het reguliere seizoen is voorbij en de kaarten zijn geschud voor de play – offs en play – outs. Dit seizoen hebben we het niet gered om de 8e plek te behalen in de reguliere competitie. We hebben goede wedstrijden gespeeld die we wonnen, maar ook net met 1 doelpunt verschil verloren. Er waren ook wedstrijden waarin we roemloos ten onder gingen, maar er is na zo’n wedstrijd altijd één lichtpunt.De SUPPORTERS van ZPBOok al kregen we klop van grote jongens in het midden van Nederland op een zondagmiddag, jullie waren erbij en in de meerderheid! Wij zijn trots op jullie support en dit waarderen wij enorm! In de play-outs treden wij aan tegen De Ham, het sterke collectief uit Wormerveer. De punten werden in de competitie tweemaal gedeeld. Nu staan we wederom tegen over De Ham en ditmaal wordt gestreden voor lijfsbehoud in de Eredivisie. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een mooie confrontatie.De komende dagen wordt er door ons extra getraind en dan zijn we er bijna klaar, maar nog niet helemaal! Want, wij gaan niet de strijd aan zonder jullie support! Wij zullen het erg waarderen als u de komende wedstrijden een tandje harder klapt, de muziek een tikje harder staat, u een wit shirtje aantrekt en er harder gezongen wordt! Volgende week hebben we jullie steun extra hard nodig! Dan zorgen wij ervoor dat we er alles aan doen om lijfsbehoud veilig te stellen!Tot woensdag in Wormerveer en vrijdag (eventueel zondag) in Barendrecht!

Met sportieve groet,

De trotse spelersgroep van Heren 1, ZPB H&L Productions!

Dames
Naast dit mooie initiatief van de Herenselectie speelt Dames 1 voor de play-offs tegen de nummer 2 uit de competitie, Het Ravijn uit Nijverdal. Op woensdag zullen de Dames thuis het spits afbijten, waarna de return op vrijdag in Nijverdal is. We hebben dus op woensdag en vrijdag Eredivisie Waterpolo in Barendrecht! Let op: De reguliere trainingen op die tijden komen te vervallen
 
Programma
Woensdag 23 april:  21:00 uur. De Ham – ZPB H&L Productions (heren) (Wormerveer)
Woensdag 23 april:  21:15 uur. ZPB H&L Productions – Het Ravijn (dames)
Vrijdag 25 april:  19:30 uur. Het Ravijn – ZPB H&L Productions (dames) (Nijverdal)
Vrijdag 25 april:       20:30 uur. ZPB H&L Productions – De Ham (heren)
Zondag 27 april:       14:00 uur. Het Ravijn – ZPB H&L Productions (indien nodig) (Nijverdal)
Zondag 27 april:       17:00 uur. ZPB H&L Productions – De Ham (heren) (indien nodig)

ZPB Sfeerteam - Grote vlag