In de play-offs heeft Dames 1 een verwachte nederlaag geleden in eigen huis. Het Ravijn was met 9-25 te sterk in Barendrecht. Ondanks de ruime nederlaag was het spel van de dames een dikke voldoende. Het Ravijn haalde keer op keer de trekker over en was kwalitatief een klasse beter, wat terug te zien is in de score. Morgenavond is de return tussen de nummers 2 en 7 in Nijverdal.

De Heren speelden ter ontloping van degradatie tegen De Ham in Wormerveer. Met zelfs een aantal toeschouwers mee naar de Noord-Hollandse stad wist ZPB H&L Productions niet de langste adem te hebben en verloor de ploeg met 13-11. Morgen (vrijdagavond) spelen onze heren om 20:30 uur in ons eigen Inge de Bruijn Sportfondsenbad. Mocht er gewonnen worden door de equipe van Arnold Nonnekes, wordt zondag de beslissingswedstrijd (ook in Barendrecht) gespeeld.