Misschien heb je het al gehoord…….. wij organiseren dit jaar voor het eerst de Zwem4Daagse. Doe je ook mee? De Zwem4Daagse vindt plaats van 7 t/m 11 juli 2014. Dagelijks kun jij van 18.00-19.30u je baantjes zwemmen in het wedstrijdbad. Kinderen tot en met 10 jaar zwemmen 4 x 10 banen en vanaf 11 jaar zwem je 4 x 20 banen. Heb jij 4 dagen al je baantjes gezwommen? Dan krijg je natuurlijk een mooie medaille. Deze reiken we donderdag- en vrijdagavond uit.

Extra activiteiten
Op dinsdag organiseert de Jeugd Commissie mini-waterpolo clinics en op woensdag kun je een duikclinic bij HaaiFive volgen in het doelgroepenbad. Op vrijdagavond sluiten we gezellig af in het recreatiebad dat tot half 9 gratis toegankelijk is voor alle Z4D-deelnemers. Op het buitenterrein zijn er dan ook sport- en spelactiviteiten (bij mooi weer).

Kosten & inschrijven
Deelnemers tot en met 10 jaar betalen 7,50 euro en vanaf 11 jaar betaal je 10 euro. Graag gepast betalen bij inschrijving in het zwembad en anders op de 1e dag dat je je baantjes komt zwemmen. Inschrijven kan via onze actiesite, maar ook ter plaatse in het zwembad op dinsdag 17 en 24 juni tussen 18.00-19.30 uur.

Sponsorzwemmen
Je kunt je ook laten sponsoren. Het opgehaalde sponsorgeld gaat naar de Johan Cruijff Foundation, in het bijzonder de gehandicapte zwemmer. Sponsoren kun je registreren op de achterzijde van je deelnemerskaart. Deze kaarten kun je tijdens de inschrijfdata in het zwembad ophalen. We hebben plek voor 330 deelnemers. Vol = vol, dus schrijf je snel in als je wilt meedoen.

Onze Zwem4Daagse wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde. Voor meer informatie of om je in te schrijven ga je naar: http://zpbhlproductions.zwem4daagse.nl/zwem4daagse

ZPB Team Z4D: Linda, Maaike, Nicole en Elly