Marco BooijVorige maand werd de aanstelling van John van den Burg als hoofdtrainer bij de heren bekend. Inmiddels is de gehele technische staf van de dames- en herenselectie rond. Marco Booij en Jeroen Wasserval gaan aan de slag bij de dames, waarbij de twee samen met Ingeborg Hofman de driehoek gaan vormen. Bij de heren versterkt Kevin van Bommel het reeds bekende duo John van den Burg en Remko Hofman.

Met deze zes trainers zal de dames- en herenselectie komend seizoen één technische en tactische koers varen, waarbij veel samenspraak en overlap zorgt voor eensgezindheid. De Barendrechtse eredivisionist haalt met deze strategie de kracht van de dorpsclub naar boven.

Marco Booij is wellicht de meest opvallende naam bij de dames. Na jarenlange staat van dienst als topsporter gaat de Barendrechtse publieksfavoriet de damesselectie trainen. Het trainersvak is niet nieuw voor Booij, die tussen 2005 en 2009 meerdere successen wist te boeken met de jeugd van ZPB H&L Productions.

jeroen-wasservalOok Jeroen Wasserval is geen onbekende voor ZPB H&L Productions. De immer energieke coach zwaaide in 2008 al de scepter in de Hoofdklasse namens onze vereniging, kent de cultuur van de club en wordt met zijn komst naar Barendrecht herenigd met een deel van de speelsters.

De 25-jarige Kevin van Bommel mocht in 2010 als jonge coach de Ben Planjer omhoog houden namens ZPB H&L Productions AJ1 en begon daarna een avontuur bij Dames 2 in de eerste klasse. Nu sluit hij bij John van den Burg en Remko Hofman aan als staf bij de jonge herengroep.

ZPB H&L Productions is trots op het aangestelde kader en gaat met veel vertrouwen en energie het nieuwe seizoen tegemoet.

Kevin van Bommel