Niet iedereen weet het, maar dit jaar bestaat onze website al weer 15 jaar. In die 15 jaar zijn er talloze berichten geplaatst, discussies gevoerd, nieuwtWebsite-optimalisatiejes gedeeld en navenant veel bezoekers geweest. Deze versie is versie nummer 8 alweer! Dit alles dankzij de inzet van redacteurs en PR & Communicatiecommissie, maar zeker ook met dank aan al die andere mensen die de site laten leven, veelal de leden van ZPB, maar ook van andere verenigingen en partners zoals waterpolo.nl. De nieuwe lay out van ZPB is weer helemaal van deze tijd, biedt plaats aan alle disciplines van onze mooie vereniging, werkt op PC, laptop, tablet en smartphone en wordt hopelijk weer goed bezocht. Blijf de site de komende tijd in de gaten houden want we zullen er aan blijven werken tot en met de start van het nieuwe seizoen. Suggesties, commentaar en vooral complimenten zijn welkom!

2 Replies to “ZPB.nl in een nieuw jasje!”

Comments are closed.