ZPB H&L Productions heeft voor komend seizoen de damesselectie versterkt met drie nieuwe dames. Laura Steenbeek (UZSC, keepster), Brenda Hogenboom (ZVL) en Melanie Bakker (De Kempvis) stappen over naar de Barendrechtse Eredivisionist. Bij de heren komt linkshander Rick Vermeulen over van PSV.

Brenda Hogenboom, Melanie Bakker, Laura Steenbeek

v.l.n.r.: Brenda Hogenboom, Melanie Bakker, Laura Steenbeek

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na het completeren van de technische staf bij de dames zijn nu ook de posities in het water goed bezet. Keepster Laura Steenbeek (16) komt over van UZSC. De talentvolle Jong Oranje keepster kan bij ZPB H&L Productions ervaring opdoen op Eredivisie-niveau en is daar naar eigen zeggen erg blij mee. Brenda Hogenboom stapt over van kersverse landskampioen ZVL. De 31-jarige routinier brengt balans in de jonge groep van ZPB H&L Productions: “ZPB is een mooie club en ik heb er heel veel zin in om met deze jonge groep aan de slag te gaan”.

Dichter bij huis bindt Melanie Bakker (27) zich aan de damesgroep van ZPB H&L Productions. Zij komt over van De Kempvis. Met de komst van dit drietal gaan Marco Booij, Jeroen Wasserval en Ingeborg Hofman met een brede selectie content het komende seizoen tegemoet. Verder van huis verplaatst ook Rick Vermeulen zich naar Barendrecht en omstreken. De 18-jarige Jong Oranje speler komt vanuit Eindhoven (PSV) en zal zich vanaf komend seizoen ook gaan richten op de studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Rick Vermeulen

Rick Vermeulen