Vanaf maandag 1 september versterkt Erik van Uffelen de trainersploeg van de afdeling wedstrijdzwemmen. Erik heeft zo’n 12 jaar trainerservaring en heeft als (hoofd)trainer gewerkt bij Westland, Racing Club en ZV Vlaardingen-Schiedam. Naast trainer bij ZPB is hij ook trainer bij STAR en geeft hij zwemclinics voor KNZB’s mijnzwemcoach.nl. Erik gaat trainingen geven op maandag- en donderdagochtend en dinsdagavond.

In samenwerking met de andere zwemtrainers gaat Erik meer lijn en structuur aanbrengen in de zwemtrainingen onderling en een jaarplan uitwerken. Het doel hiervan is om het plezier- en prestatieniveau van zowel de individuele zwemmer als de hele afdeling wedstrijdzwemmen naar een hoger niveau te brengen.

Erik van Uffelen, nieuwe trainer wedstrijdzwemmers.

Erik van Uffelen, nieuwe trainer wedstrijdzwemmers.

Wij kijken uit naar een goede samenwerking en wensen Erik veel plezier en succes bij ZPB!