Tijdens de ALV van 14 juli 2014 is bekend geworden dat onze penningmeester Anja er na jaren van inzet en enthousiasme mee is gestopt. Wij vinden dit allereerst erg jammer en anderzijds hebben wij begrip voor de motiverende redenen.

De vereniging is per direct op zoek naar een penningmeester(es) die de watersportafdelingen van ZPB H&L Productions een warm hart toe draagt. Dit is de gelegenheid om een maatschappelijke bijdrage te leveren.

De functie van penningmeester is een uitdagende. Je staat als penningmeester niet alleen. Tezamen met de overige leden van het bestuur is er overleg en anderzijds ben je de schatkistbewaarder. Voorts geeft deze functie je de gelegenheid om ervaring op te doen.

Heb je interesse stuur dan je email naar: bestuur [at] zpb [dot] nl. Wil je eerst meer informatie ontvangen over deze mooie functie? Neem dan contact op met Kevin (secretaris) óf Hans (voorzitter a.i.).