Zaterdag staan de stembanden weer op scherp en is de stoet wagens naar Dordrecht weer lang. Na een dubbele ontmoeting in de beker ontmoeten MNC Dordrecht en ZPB H&L Productions elkaar komende zaterdag om 20:00 uur in Dordrecht voor de Eredivisie Waterpolo Heren.

De vorige twee ontmoetingen in de beker gingen beiden naar de Barendrechters (respectievelijk 7-12 en 11-10), maar deze wedstrijd zal weer volledig op zichzelf staan. Kan MNC dit keer wel het tegenwicht bieden zoals we gewend zijn van de afgelopen seizoenen? Je komt er maar op één manier achter, kom naar Dordrecht! Wij zorgen voor de blauw-witte vlaggen, jullie voor een goed gevuld zwembad en een ZPB-sfeer in Dordt?

Swim-off

Swim-off

Op zondag is het Inge de Bruijn Sportfondsenbad weer decor van de Eredivisie, bij de dames wel te verstaan. Het ongeslagen Het Ravijn komt op bezoek bij de Barendrechtse equipe van Jeroen Wasserval en Marco Booij. Ook deze ploeg was beker-opponent een paar weken terug, waarin ZPB leuk meedeed, maar aanvallend geen goede vuist kon maken. Nieuwe ronde nieuwe kansen?

Na dames 1 zal direct dames 2 aanvangen tegen Widex GZC Donk 2. Rond dezelfde tijd ligt de beloftenploeg van de heren in het water op bezoek bij PSV in het Inge de Bruijn Sportfondsenbad.

Geen tussenstand en uitslag missen? Kijk dan ook op www.twitter.com/zpbarendrecht

Sam van den Burg

Sam van den Burg