Komende zaterdag is het Barendrecht tegen Wormerveer, ZPB H&L Productions tegenover ZV de Ham, kortom een klassieke Hammertime in het Inge de Bruijn Sportfondsenbad. En niet één keer, maar drie wedstrijden op rij tegen onze concurrent uit Noord-Holland.

Om 18:00 uur is het bord (of broodje ham) op schoot en een wedstrijd uit de Eredivisie Heren: ZPB H&L Productions – De Ham. Het is een reprise van de play-outs van vorig seizoen, waarbij ZPB de sleutel had gevonden voor een glansrijke overwinning. Gaat dat dit seizoen weer gebeuren? Om 19:30 uur is het direct Dames 1, waarbij het de nummer 6 tegen de nummer 5 is. Gaat ZPB H&L Productions opnieuw belangrijke punten in eigen huis houden? Om 21:00 uur de toegift tussen de heren beloftes van ZPB en De Ham. De thuisploeg is nog ongeslagen en wil deze status graag behouden.

Op zondag gaan de beide herenploegen op bezoek bij hekkensluiter AZ&PC. De gerenoveerde ploeg uit Amersfoort verwelkomt eerst ZPB 2 om 13:45 uur, waarna om 16:30 uur Heren 1 in actie komt. Om 16:20 uur gaat Dames 2 het bad in tegen UZSC in Utrecht.

Kom allen naar de Super Saturday: It’s Hammertime!

Voor degene die de Hammertime niet kennen, zet je speakers even aan:

One Reply to “Hammertime in Barendrecht”

Comments are closed.