Morgen komt een grote delegatie uit Leiden op bezoek in Barendrecht. Het Inge de Bruijn Sportfondsenbad zal al vroeg op de dag decor zijn voor een aantal spannende wedstrijd op het hoogste waterpoloniveau van Nederland. Om 15:20 uur trappen we al af met de kraker in de Reserdivisie bij de heren. Ongeslagen koploper ZPB H&L Productions heren 2 neemt het op tegen achtervolger De Zijl 2. De winnaar van dit duel zal de leiding nemen in de competitie.

Direct opvolgend (16:50 uur) kruisen Dames 1 en ZVL de degens. De nummers 6 en 4 hebben elkaar nog niet eerder getroffen in de Eredivisie Dames dit seizoen. Mooie reden voor de Barendrechtsen om het thuispubliek te laten zien wat ze waard zijn tegen de bezoekers uit Leiden. Dames 2 gaat op bezoek bij Polar Bears 2 in Ede, waar ze in de thuiswedstrijd knap met 12-9 van wonnen. Gaan ze dit kunstje wederom flikken?

Om 18:10 uur zullen we de bondwedstrijden afsluiten met spektakel in de Eredivisie Heren. Onze heren hebben wat goed te maken na het debacle in Alphen, waardoor ze met het mes tussen de tanden in het Inge de Bruijn Sportfondsenbad zullen verschijnen. Tegenstander is De Zijl, dat net als ZPB in de middenmoot bivakkeert na 8 gespeelde wedstrijden. Beide ploegen staan op 10 punten, waar ZPB een iets gunstiger doelsaldo heeft.¬†Wij rekenen op je steun morgen, dan maken we er met z’n allen een mooi feestje van!