Zoals jullie weten wordt er van alle leden verwacht dat men clubdiensten verricht. Clubdiensten zijn diverse werkzaamheden die voor het functioneren van de club noodzakelijk zijn, bijvoorbeeld: jurytafeldienst bij het waterpolo en klokken bij zwemwedstrijden.

Clubdiensten zijn niet te verrichten door leden jonger dan 16 jaar. Daarom moeten ook ouders zich inzetten. U kunt zich opgeven voor een klokkers-cursus voor het zwemmen, of de W-cursus voor het waterpolo, maar u kunt zich ook opgeven als barvrijwilliger.

Als barvrijwilliger helpt u dan een paar uurtjes per jaar mee achter de bar of in de keuken. Zeker tijdens zwemwedstrijden, maar ook tijdens bekerwedstrijden of toernooien van de waterpolo komen we regelmatig vrijwilligers achter de bar en in de keuken tekort. Als barvrijwilliger, die ook alcohol schenkt, dient u in het bezit te zijn van een certificaat. Dit certificaat is eenvoudig via internet te behalen (op de site van het NOC/NSF). Let op: om alcohol te mogen schenken dient men tenminste 18 jaar te zijn.

Via richard [at] robertbroekers [dot] nl kunt u zich aanmelden als barvrijwilliger. U krijgt dan de informatie over het behalen van het certificaat toegestuurd.

Zeker nu er op de vrijdagavond geen vast iemand meer is om achter de bar te staan, zijn vrijwilligers hier voor een paar uurtjes zeer welkom.

De Barcommissie