Wij van de organiserende vereniging vinden het toppiejoppie dat er zoveel fun, sportiviteit en gezelligheid plaats heeft kunnen vinden op zo’n mooie dag als vandaag (VALENTIJNSDAG 2015!)

Na weken van voorbereiding, inspanning en arrangementen was het vandaag zover. Er komen maar liefst 32 poloteams! Deze teams zijn verdeeld naar 14 teams ondiep en 18 teams diep.  Sapperdeflap wat heerlijk om te zien dat er zoveel sportiviteit aanwezig is in de regio.

124020ac -RBK_5373 RBK_5588

The new generation gaat aan de slag. Allereerst betreden de teams/coaches/begeleiders de arena (zwembad). Men gaat op zoek naar de plaatsen en de voorbereidingen gaan beginnen. Warmdraaien, tactische besprekingen, tips en trics, in- en uitzwemmen. Het gebeurt allemaal. De wedstrijdspanning bij spelers en tribune stijgt. Het aantal decibels loopt op en op.

Dan gaan om 12.25uur de seinen op groen. De speaker heet een ieder welkom en het event kan beginnen. Er wordt gestreden om de bal, technieken met én zonder bal worden verder ontwikkeld, vriendschappen worden aangegaan en uitgebreid.
183 kinderen actief.

ric_9230 ric_9269

Tussen de wedstrijden door is er gelegenheid om de inwendige mens te verzorgen. Een sporter heeft behoefte aan brandstof. Zowel vocht als vitamientjes zijn zeer welkom. Voor iedereen is er een grote voorraad fruit. (met dank aan 4Fruits). Onder het genot van mandarijn, peer, banaan enz. kunnen de sporters zich focussen op de technieken en tactieken van de andere sporters. De ohoh’s en ahh’s dat wil ik ook leren zijn regelmatig gehoord. Mooie uitdagingen te gaan.

RIC_9398

Uiteindelijk is om 15.30 het laatste fluitsignaal. Alle sporters, begeleiders enz. gaan enroute. Voor de kinderen is er een mooi vaantje en we hopen dat iedereen er weer hele fijne ervaringen bij heeft.

Langzamerhand gaan de decibellen weer terug en gaan de vrijwilligers met een voldoen gevoel aan de slag om het bad weer op te bouwen naar een wedstrijdveld.

Langs deze weg willen wij iedereen bedanken.
Daarnaast een speciale vermelding voor de grote schare aan vrijwilligers die zich heden middag hebben ingezet. Zonder inzet van zo’n enthousiaste groep van jeugdige mensen is het onmogelijk om zo’n event op te zetten. THANKS !!!!

Sport en spel zijn zeker voor de mini’s het allerbelangrijkste.
Er zijn links en rechts vragen gesteld naar de statistieken zodat de mannen en vrouwen de handboeken bij kunnen werken in het kader van het ontwikkelingsplan en de doelstellingen.

….

Nogmaals dank voor een hele fijne sportieve middag en we hopen u volgend jaar weer te mogen verwelkomen.