Ben jij benieuwd wie er voor en achter de schermen een hoop werk verrichten om ervoor te zorgen dat iedereen zonder zorgen kan waterpoloën? Of weet je het eigenlijk wel, maar toch niet helemaal? Hier stellen de zes leden van de Waterpolocommissie zich aan je voor. En mocht je iemand nodig hebben, weet je ook gelijk bij wie je aan kan kloppen!

JaccoMijn naam is Jacco Bouwman, ik ben 23 jaar en in het dagelijks leven ben ik werkzaam als Financial Consultant. Aan het begin van dit seizoen ben ik gevraagd voor de rol als voorzitter van de waterpolocommissie, omdat Jaap Zwetsloot na jaren van inzet besloot te stoppen. Ik ben al sinds de pupillen lid van ZPB en polo momenteel mijn wedstrijden in het vijfde. Mijn doelstelling voor het voorzitterschap is het vertegenwoordigen van de belangen van ieder lid van de vereniging; of dit nou de selecties, recreanten of de jeugdteams betreft. Ik ben namelijk van mening dat iedereen even belangrijk is voor de vereniging.

Email: vzwaterpolocommissie [at] zpb [dot] nl

MarianMijn naam is Marian Meijer, ik ben 65 jaar en sinds kort volledig met pensioen. In mijn werkzame leven ben ik 40 jaar researcher geweest bij Unilever. Daarnaast ben ik in deze periode ook altijd actief geweest in het zwemonderwijs. Na mijn vervroegde pensionering bij Unilever heb ik de laatste jaren als zwemonderwijzer in het Inge de Bruijn Sportfondsenbad gewerkt.

Ik kom uit een echte zwem en waterpolofamilie. Van ZPB ben ik al zo’n 34 jaar lid. Binnen ZPB heb ik al vele verschillende taken uitgevoerd. Momenteel ben ik als lid van de waterpolocommissie verantwoordelijk voor de volgende zaken:

  • Tuchtzaken;
  • Ledenadministratie Sportlink voor aanmelden nieuwe leden;
  • Notuleren vergaderingen waterpolocommissie.

Evenals onze voorzitter is mijn doel de belangen van alle leden van onze vereniging te behartigen. Als lid van de waterpolocommissie wil ik voor de leden een laagdrempelig aanspreekpunt zijn waar een ieder met alles terecht kan.

Email: waterpolocommissie [at] zpb [dot] nl

KarinMijn naam is Karin den Hoedt, ik ben 23 jaar en werkzaam bij de gemeente Sliedrecht als administratief medewerkster op de afdeling Welzijn, Educatie en Zorg. Ik ben sinds mijn 15e lid van ZPB en speel op dit moment in dames 1. Voordat ik naar ZPB kwam, speelde ik bij Poseidon ’56. Binnen de waterpolocommissie ben ik afgevaardigde vanuit de damesselectie. Mijn voornaamste doel hier binnen is de link zijn tussen de damesselectie en de waterpolocommissie, maar daarnaast denk ik natuurlijk ook mee over alle andere zaken.

Mijn naam is Gerben Driesprong, 33 jaar. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Deutsche Bank als Investment Advisor. Het zal dan ook niet verbazen dat ik in de Waterpolo­commissie de Gerbenfunctie van Penningmeester vervul. Al sinds mijn 7e jaar ben ik lid van ZPB. Ik ben begonnen als zwemmer, maar al snel combineerde ik zwemmen en waterpolo en kreeg het waterpolo de voorkeur. Na alle jeugdteams te hebben doorlopen, heb ik jarenlang in het eerste gespeeld. Inmiddels speel ik mijn wedstrijden met veel plezier in het 4e herenteam. Mijn doel is om de vereniging gezond te houden, waarbij iedereen met plezier het maximale voor zichzelf eruit kan halen. Op het gebied van prestaties, maar natuurlijk ook op het sociale vlak.

E-mail: gerben [dot] driesprong [at] gmail [dot] com

Mijn naam is Leendert den Braasem. Sinds 1999 lid van ZPB en vervul de rol van wedstrijdsecretaris voor het waterpolo. Ik kan je vertellen dat dit een pittige taak is. LeendertZonder de hulp van mijn mede commissieleden zou dit een onmogelijke taak zijn, als je weet dat ik meer dan fulltime werk aan mijn bedrijf Auxilium IT.

We hebben een leuke club mensen in de waterpolocommissie. Taken die we zoal vervullen zijn nieuwe leden inschrijven bij de KNZB, wedstrijdtijden vaststellen, tuchtzaken opvolgen etc. Wil je meer weten? Schiet ons dan even aan in het zwembad. Het door mij gebruikte emailadres is waterpolocommissie [at] zpb [dot] nl

Mijn naam is Dennis Dieben. Ik ben sinds 2012 lid van ZPB en even lang als keeper actief in de selectie van ZPB. Vanuit het Dennis Diebenbestuur ben ik de afgevaardigde in de waterpolocommissie om lopende zaken snel en makkelijk te communiceren en waar nodig de communicatie tot stand te brengen. Voor ZPB speelde ik bij Ragnar, de Rotterdamse studenten vereniging. Halverwege 2014 ben ik afgestudeerd in de Bestuurskunde en momenteel op zoek naar passend werk. In de tussentijd maak ik een Plus supermarkt nog onveilig in Kralingen. Ik ben te bereiken via: dennis_dieben [at] hotmail [dot] com