IMG_1815De play-offs van de Eredivisie, het toetje van het seizoen, het klapstuk van de competitie. Ga jij mee naar Alphen en Leiden? Op woensdagavond 15 april wordt het spits afgebeten tegen ZVL. ZVL is als nummer 3 in de competitie net niet als tweede geƫindigd en neemt het hierdoor op tegen ZPB H&L Productions, dat zesde is geworden in de reguliere ranglijst. De wedstrijd in Leiden start op woensdag om 20:00 uur.

De nummer 1 van de Eredivisie Heren neemt het als favoriet op tegen het als 8e geƫindigde ZPB H&L Productions, waarbij de eerste wedstrijd zal plaatsvinden op donderdag 16 april (20:00 uur). Is ZPB, net als vorige maand in eigen huis, in staat om te stunten? Of kan het op zijn minst ervoor zorgen dat AZC met lood in de benen naar Barendrecht komt op zaterdag 18 april?

IMG_1446Op zaterdag 18 april is het namelijk feest in Barendrecht. Om 13:40 uur kan DG1 kampioen worden in eigen huis (mooie opwarmer), om 18:00 uur speelt Dames 1 tegen ZVL de return in eigen huis en klokslag 19:30 uur kruisen ZPB Heren 1 en AZC nogmaals de degens. Verdedig je clubkleuren, neem iedereen mee naar het zwembad en geniet van de Eredivisie Play-offs!

De Eredivisie Play-offs volgen bij de eerste ronde een best-of-three concept. Mochten beide ploegen een keer winnen, wordt er een derde wedstrijd gespeeld. Het hoogst geplaatste team speelt dan de derde wedstrijd weer in eigen bad. Het kan dus zijn dat zondag 19 april nog een extra speeldag wordt!