Beste sporters, supporters, ZPB’ers,

Binnen een vereniging zijn er vele vrijwilligers nodig. Onder andere voor het versterken van het scheidsrechterskorps. Er kunnen immers geen wedstrijden gespeeld worden zonder scheidsrechters. Vanuit de KNZB zijn er ook diverse bepalingen. Een daarvan heeft betrekking op een aantal (aangestelde -) scheidsrechters. Bij een gebrek aan aangestelde scheidsrechters worden er vaak teams uit de competities gehaald.

We zijn op dit moment op zoek naar toppers die begin volgend seizoen willen starten aan de scheidsrechterscursus. Graag doe ik een beroep op iedere sporter, ouder, begeleider enz. om zich (ook) op deze manier in te zetten. Immers, vele handen/vrijwilligers maken licht werk!

Indien u vragen en/of wensen heeft inzake de hoognodige ondersteuning van de vereniging en carriere kansen op dit vlak nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen met een (of meerdere) van de navolgende mensen:

–        Waterpolocommissie, t.a.v. de heer Jos v/d Donk
Jos v.d. Donk (scheidsrechtersbegeleider en coördinator)          email:         waterpolocommissie [at] zpb [dot] nl

–        Hans de Waal (voorzitter a.i. van ZPB H&L)                                                 email:         voorzitter [at] zpb [dot] nl

Scheids