Bedroefd hebben wij kennis genomen van het overlijden van ons zeer gewaardeerde lid en scheidsrechter Arthur Dikken. Hij mocht slechts 39 jaar worden.

Arthur heeft de oneerlijke strijd tegen de ongewenste gast in zijn lichaam niet mogen winnen. Wij zullen Arthur en zijn ongekende positieve houding en fenomenale humor nooit vergeten en zijn hem dankbaar voor zijn fantastische jarenlange inzet voor onze vereniging.

Onze gedachten gaan uit naar Nanda, zijn ouders, schoonouders, vrienden en verdere familie. Wij wensen hen veel kracht en sterkte in deze moeilijke tijd.

—–

Vrijdag 17 april zal er om 13.45 uur een afscheidsplechtigheid zijn bij uitvaartcentrum Van der Spek in Capelle aan den IJssel. Dit uitvaartcentrum heeft beperkte ruimte. Aansluitend zal om 15.30 uur op de begraafplaats Den Ouden Dijck in Barendrecht de begrafenis plaatsvinden. Daarna zal er vanaf 17.00 uur in “zijn” Clubhuis ‘De Put’ gelegenheid zijn voor een proost op zijn leven want zoals Arthur zei “goede wijn is nog geen bier!”

—–

Een persoonlijke herinnering delen of condoleance plaatsen kan hier:
www.vanderspekuitvaart.nl/requiem

Naam: Dikken
Code: CNF56N

One Reply to “Arthur Dikken overleden”

Comments are closed.