Na de grote nederlaag op donderdag, heeft ZPB H&L Productions ook in eigen bad niet kunnen winnen van AZC Moscow. Waar er echter op donderdag nog met 16-6 werd verloren, stuntte ZPB op zaterdag bijna in eigen huis (15-16).

Lange tijd konden de Barendrechters zelfs de wil opleggen aan de nummer 1 van de competitie. Met tussenstanden van 9-6 en 12-10 leek er een daverende verrassing in de maak. Echter trok de ervaren ploeg uit Alphen, met twee handen vol sterren in de gelederen, toch nog aan het langste eind in een sfeervol Inge de Bruijn Sportfondsenbad.

De steunbetuiging van de spelers aan het publiek en de staande ovatie van de supporters gaven blijk van wederzijdse waardering. Dat ZPB na enkele jaren van degradatiestrijd weer naar boven mag kijken is een mooi conclusie van het seizoen 2014-2015.

Komende maandag (vandaag dus) is in Sportclub Rijnmond op TV Rijnmond een reportage te zien over ZPB H&L Productions. De uitzending begint om 17;25 uur en wordt ieder uur herhaald.

IMG_1800